menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zaanstad weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Zaanstad

Een kundige Mediator uit Zaanstad helpt u graag verder.

Professionele mediation in Zaanstad werkt zo!

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk te krijgen. Het doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen allebei de partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en bovenal dat deze acceptabel is voor beide partijen. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Op deze manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Mediator uit Zaanstad biedt uitkomsten bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Onenigheid waarvoor men geen oplossing lijkt te hebben. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk verslechterd de relatie. Meningen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Een mediator uit Zaanstad kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
732
Klanten geholpen met mediators vergelijken
7.851
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zaanstad

Wat mediation in Zaanstad kost

Het uurtarief voor mediation verschilt per mediator. Daarom liggen de tarieven zo ver uit elkaar. Voor bedrijven en voor particulieren hanteren de meeste mediators andere uurtarieven. Het eerste gesprek, ook wel het intake gesprek, is meestal gratis en na dat gesprek zit men nog niet vast aan vervolggesprekken. De mediator zal u vaak in dit intake gesprek het uurtarief vertellen dat u zult gaan betalen en er zal dan ook worden meegegeven hoeveel gesprekken nodig zullen zijn.

Mediators die een samenwerkingsverband hebben met de Raad voor Rechtsbijstand kunnen namens u subsidie bij de overheid aanvragen, dit is de zogenaamde toevoeging. Voldoet u helemaal aan de voorwaarden voor deze subsidie, dan hoeft u alleen maar een bijdrage te betalen. Uw inkomen en eventueel eigen vermogen zijn ook van invloed op deze subsidie. U kunt uw mediator om meer informatie vragen.

De totale prijs van een mediation hangt af het aantal gesprekken dat gevoerd is. Over het algemeen zijn er tussen de drie en vijf gesprekken nodig om partijen tot een oplossing te laten komen. Wordt men het, ondanks mediation, niet eens, dan kan de onenigheid alsnog bij een rechtbank wordt voorgelegd. Het opstarten en voeren van een juridische procedure is wel vele malen duurder dan mediation.

Heeft u behoefte aan naar mediation? Vul uw gegevens in en vindt een mediator uit Zaanstad. U ontvangt dan van verschillende plaatselijke mediators een offerte in uw e-mail waarmee u verder kunt om het conflict op te lossen.

mac
mac
img

Ik ben Huub Elskamp, regiomanager in Zaanstad. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Zaanstad.

Zoeken naar bekwame bemiddelaars uit Zaanstad?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Zaanstad. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan dient deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Zaanstad mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt makkelijk verschillende mediation offertes opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan gemakkelijk diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Misschien de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediators in Zaanstad is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Zaanstad te zeggen hebben!

img

Basten Noltus

Duidelijke afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Zaanstad voor mij had geregeld. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit selectieproces eigenlijk super makkelijk was. Ik ben super tevreden over de dienst die Professionals Zaanstad aanbied.

img

Florieke Kokshuis

Professionals Zaanstad levert een goede dienst. Er werd gewoon snel gehandeld. Niks negatiefs over te zeggen. Niet te lang over nadenken maar gewoon doen dus!

Professionals uit andere branches in Zaanstad

Let's Talk

Bij Professionals Zaanstad staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier