menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zaanstad weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zaanstad

Een kundige Payroll uit Zaanstad helpt u graag verder.

Is payrolling in Zaanstad iets voor uw onderneming

In Zaanstad heeft u een onderneming. U bent net gestart of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De voortdurende veranderingen in de wetten en regels op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar moeilijk bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn te groot geworden voor uw onderneming. Wees gerust, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problematiek kan een payroll bedrijf in Zaanstad zijn.

Een payrollbedrijf neemt het werkgeverschap van uw bedrijf over, met alle bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen. Uw personeelsleden komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. Geen zorgen meer over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll professionals van u over. De payroll partner draagt ook zorg voor het doorbetalen van het salaris ingeval van arbeidsongeschiktheid of ziekte van een werknemer. U kunt zich weer voor de volle honderd procent op uw onderneming focussen. U blijft zelf eventueel nieuwe mensen werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar voor grotere ondernemingen. Het ergens anders onderbrengen van het eigen risico bij verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een stuk minder stress. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll constructie zeker de moeite waard. Zij werken dan in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Zo blijft u zelf uurtarieven vaststellen, maar u factureert via de payroll organisatie. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

1.282
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.851
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zaanstad

Professionele payroll regio Zaanstad

Als u al uw werknemers onderbrengt bij een payroll organisatie, bent u officieel geen werkgever meer. U bent dan weer voor de volle honderd procent ondernemer! Dan heeft u uw handen weer vrij, vrij om om u te concentreren op uw onderneming. Alle papieren administratie van arbeidscontracten, zieken, begeleiding bij verzuim, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van de payroll partner. U geeft enkel de gewerkte uren door aan het payroll bedrijf en u maakt het werkrooster voor de medewerkers.

Het is wellicht een raar idee: u bent de leidinggevende van een bedrijf zonder werknemers. U hoeft het natuurlijk niet zo rigoureus door te voeren. Uiteraard kunt u het ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. Voor de medewerkers hoeft er niet veel te veranderen. Precies dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden zal voor hen van kracht blijven. Bij ziekte of arbeidsongeschikt zijn kunnen zij terugvallen op de hulp van de specialisten van het payroll bedrijf.

Payroll in Zaanstad, tegen welke kosten

Het tarief van de payroll organisatie bestaat uit verschillende delen, maar het komt er in het kort op neer dat het uurloon van de betreffende medewerker is verhoogd met een opslag. In deze opslag zitten de kosten verwerkt zoals het beheren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als bijvoorbeeld ziekte en arbeidsongeschiktheid. Polissen kunnen door payroll bedrijven, wegens hun grootte, veel voordeliger worden afgesloten dan door andere ondernemingen. Vergeet niet, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken als u medewerkers in loondienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Huub Elskamp, regiomanager in Zaanstad. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zaanstad.

Vergelijk snel payroll professionals regio Zaanstad!

Onderzoek is reeds door ons gedaan voor uw onderneming. Zo eenvoudig kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll organisaties geregistreerd die uitermate ervaren professioneel zijn. Het zijn deskundigen met zeer veel ervaring in Human Resource Management. Weet u hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we kijken naar de personeelskosten van uw onderneming? Wanneer u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw onderneming kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll prijsopgaven aan. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk verschillende offertes aanvragen bij verschillende payroll bedrijven in Zaanstad en omgeving. Vergelijken van verschillende prijsopgaven is nog nooit zo eenvoudig geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zaanstad te zeggen hebben!

img

Louwrens Prins

Duidelijke afspraken kunnen maken met de Payroll die Professionals Zaanstad voor mij had gecontacteerd. Er werd rekening gehouden met mijn wensen waardoor het uit selectieproces eigenlijk heel simpel was. Ik ben enorm te spreken over de dienst die Professionals Zaanstad aanbied.

img

Jolijn van Hartskamp

Door Professionals Zaanstad heb ik snel een paar geschikte payroll bedrijven doorgestuurd gekregen waar ik mee vooruit kan. Na het zien van de offertes heb ik twee van de bedrijven opgevolgd om op gesprek te komen. De gesprekken waren fijn en ik heb er vertrouwen in dat de overgebleven partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Zaanstad

Let's Talk

Bij Professionals Zaanstad staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier